top of page
  • Pau Iglesias Rodríguez

Sobre el mirador del Roc del Quer

De nou avui pensava en l'èxit del Mirador del Roc del Quer.

La nova plataforma volada ens permet contemplar quelcom molt similar al que ja hi havia. Natura, Paissatge i Entorn. La ubicació és espectacular. La plataforma volada només ajuda a contemplar la riquesa del nostre país, les muntanyes i un entorn natular realment espectacular.


Així, com ha ajudat la nostra construcció en multiplicar les visites al mirador?


La diferència entre el que hi havia abans, i el que hi ha ara és la visibilitat des de l'exterior. La virtut del projecte és que ara el mirador és visible des de Canillo. Crida l'atenció i provoca al visitant informar-se respecte que és allò que sobresurt de la roca i si s'hi pot pujar. Per tant, ara actua com un punt d'atracció... un mirador que un any enrera pasava desapercebut completament, i només els que coneixiem l'indret anavem de tant en tant a disfrutar d'aquest paissatge.

Us convidem a gaudir-ho.

+ info: Roc del Quer

46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page